ΜΟΝΟ οι πολυεστερικές πισίνες δεν χρειάζονται άδεια εγκατάστασης σύμφωνα με το νέο νόμο περί πολυεστερικών πισίνων (παρ. 3Α του άρθρου 1 απόφασης 18908/17-4-2012 "Έγκριση εργασιών χαμηλής κλίμακας").
Η εταιρία μας εκδίδει άδεια "Έγκρισης εργασιών χαμηλής κλίμακας" σε όλη την Ελλάδα στην προνομιακή τιμή των 320€.

Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό κοστολόγιο καθώς και το τι περιλαμβάνει το πακέτο του εκάστοτε μοντέλου πισίνας στο σχετικό μενού πισίνες -> τιμοκατάλογος.

  1. Ιστοσελίδα
  2. Εταιρεία
  3. Πισίνες
  4. Προϊόντα

Νέα Ιστοσελίδα

Καλωσήρθατε στο νέο δικτυακό μας τόπο. Εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλα τα προϊόντά μας καθώς και στοιχεία γι'αυτά. Η πληθώρα των προϊόντων μας καλύπτει όλες τις ανάγκες της αρχιτεκτονικής και του περιβάλλοντός σας.
Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Union Piscines by Luigi στην Ελλάδα.
Πολυεστερικές πισίνες από fiberglass με την σφραγίδα της Union Piscines by Luigi. Μεγάλη ευκολία στην εγκατάστασή τους χωρίς την ανάγκη περαιτέρω αδειών. Πραγματοποιήστε το όνειρό σας και αποκτήστε την πισίνα που πάντα επιθυμούσατε.

Η Εταιρεία μας

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο τον πολυεστερικών πισίνων τα τελευταία 5 χρόνια με μεγάλη επιτυχία. Η ικανοποίηση των πελατών από το αποτέλεσμα είναι για εμάς η καλύτερη διαφήμιση.
Η εταιρεία μας διαθέτει 3 ιδιόκτητα φορτηγά (τράκτορες) και 3 καρότσες χαμηλές (20cm) ειδική για την μεταφορά των πισίνων. Τα φορτηγά φέρουν γερανούς που με αυτούς κατεβαίνουν οι πισίνες στον τόπο τοποθέτησης.

Πολυεστερικές Πισίνες (fiberglass)

Οι πολυεστερικές μας πισίνες (από fiberglass) οι οποίες κατασκευαστικά είναι σαν μεγάλες μπανιέρες είναι οπλισμένες περιμετρικά με πολυεστερικές κολώνες που τις κάνουν ανθεκτικές στις πιέσεις του νερού με αποτέλεσμα να μην χρειάζεται στην τοποθέτησή τους ούτε ένα φτυάρι τσιμέντου.

Επιπλέον, δεν χρειάζονται άδεια εγκατάστασης σύμφωνα με το νέο νόμο περί πολυεστερικών πισίνων (παρ. 3Α του άρθρου 1 απόφασης 18908/17-4-2012 "Έγκριση εργασιών χαμηλής κλίμακας").

Κατάλογος προϊόντων

Στον κατάλογο προϊόντων μπορείτε να βρείτε όλων των ειδών χρήσιμων αξεσουάρ για την πισίνα σας καθώς και πληθώρα διακοσμητικών για να δημιουργήσετε έναν ξεχωριστό περιβάλλοντα χώρο.