Χημικά προϊόντα

 

 

  ΠΡΟΪΟΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
images

G02 Χλώριο Ταχείας Δράσης ΣΟΚ (55%)

Διχλωροϊσοκυανουρικό Νάτριο. Ταχείας δράσης οργανική σύνθεση σε κόκκους, σταθεροποιημένη για την απολύμανση νερού πισίνας.

 

Δοχείο των 10kg

polutampleta 450x450

G08 ΤΑΜΠΛΕΤΑ ΧΛΩΡΙΟY

ΤΡΙΧΛΩΡΟ Βραδείας δράσης σύνθεση, στη μορφή ταμπλετών 200 gr. Συνδυάζει μακράς διάρκειας χλωριακή απολύμανση με αποτελεσματική προστασία κατά των αλγών και συνεχή διαύγανση νερού.

Δοχείο των 10kg

3321CD181801FDFB9B43050880DC28EF

ΑΛΓΟΚΤΟΝΟ

Αποτελεσματική ταχείας δράσης σύνθεση βασισμένη στο τεταρτοταγές αμμώνιο, με πανίσχυρη βακτηριοκτόνο, μυκητοκτόνο και αλγοκτόνο δράση, προοριζόμενη για την πρόληψη και εξάλειψη των αλγών.

Δοχείο των 10 lt

Flocculant PureFlock L 153710641

ΚΡΟΚΙΔΩΤΙΚΟ

Πολυμερές κροκιδωτικό με σπουδαίες συμπηκτικές και κροκιδωτικές ιδιότητες. Ικανό να κατακρημνίσει τα αιωρούμενα σωματίδια που βρίσκονται στο νερό πισίνας, που στη συνέχεια αφαιρούνται με το σκούπισμα.

Δοχείο του 10 lt
PH minus pisinaspa

PH MINUS σε κόκκους

Tο ισορροπημένο PΗ αποτρέπει την διάβρωση στην πισίνα και τους ερεθισμούς του δέρματος και των ματιών. Προστατεύει τον εξοπλισμό της πισίνας και βοηθάει την δράση των άλλων χημικών και κυρίως του χλωρίου. Το PH του νερού της πισίνας πρέπει να βρίσκεται κατά τον έλεγχο εντός των ορίων από 7,2 έως 7,4. Σε περίπτωση που μετράμε υψηλότερη τιμή από 7,4 χρησιμοποιούμε PH MINUS για να επαναφέρουμε το PH εντός του ορίου πριν από την χρήση οποιουδήποτε άλλου χημικού. 

Σακούλα των 25 kg

 

PH plus pisinaspa

PH PLUS σε κόκκους

Tο PH PLUS ανεβάζει το PH του νερού της πισίνας, όταν αυτό είναι μικρότερο του 7,2. Το ισορροπημένο PΗ αποτρέπει την διάβρωση στην πισίνα και τους ερεθισμούς του δέρματος και των ματιών. Προστατεύει τον εξοπλισμό της πισίνας και βοηθάει την δράση των άλλων χημικών και κυρίως του χλωρίου.

Το PH του νερού της πισίνας πρέπει να βρίσκεται κατά τον έλεγχο εντός των ορίων από 7,2 έως 7,4. Σε περίπτωση που μετράμε χαμηλότερη τιμή από 7,2 χρησιμοποιούμε PH PLUS για να επαναφέρουμε το PH εντός του ορίου πριν από την χρήση οποιουδήποτε άλλου χημικού. 

 

Σακούλα των 25 kg

Πατήστε εδώ για να δείτε πρακτικές οδηγίες για την χημεία του νερού της πισίνας